Ingrediente folosite in prepararea torturilor pentru nunta, botez si aniversari

Ingrediente

“Nu poti avea produse deosebite daca materia prima este comuna.”

Aceasta afirmatie este adevarata in multe industrii, insa in ceea ce priveste preparatele de cofetarie se dovedeste un principiu de baza.

Dintre ingredientele care pot face cu adevarat diferenta, si care se folosesc frecvent in laboratorul nostru de cofetarie putem enumera: ouale proaspete, de la gaini hranite natural si care se bucura de libertate, pudra sau untul de cacao de cea mai buna calitate, laptele, untul si smantana, proaspete si nedegresate, colectate si prelucrate in ferme care au toate autorizatiile la zi si testate in prealabil in laboratoare de analize, fructele proaspete de sezon, sau confiate, batoanele de vanilie, menta si alte arome naturale, cea mai buna faina comercializata pe piata, un amestec special de cafea pentru prajituri, torturi si inghetata si nu in ultimul rand zaharul.

Retetele si modul de preparare desavarsesc aceasta arta a cofetariei care incepe cu ingredientele si iti este etalata in cadrul cofetariei Dulce Acrisor.

 

dezvoltat de Web Media Bacau