Produsele Dulce Acrisor, cofetarie Bacau

Produsele noastre

Produsele de cofetarie pe care le realizam in cadrul laboratorului propriu sunt distribuite prin intermediul cofetariei Dulce Acrisor , prin alte cofetarii sau comercianti cu care colaboram sau direct catre consumatori, pe principiul vechilor case de comenzi.

Preparatele noastre constau din prajituri, torturi si inghetata, realizate dupa retete proprii sau dupa clasicele retete imbunatatite in timp printr-o atenta imbinare a gusturilor componentelor (blaturi, crème, glazuri, fructe, jeleuri, etc.), rezultand o uimitoare varietate de posibilitati.

Folosim retete pe baza de ciocolata, frisca, cafea, caramel, bezea, serbeturi, arome si seminte diverse, cu oua si unt, toate naturale si selectionate atent de la cei mai buni furnizori, garantand astfel calitatea produselor rezultate.

Utilizam exclusiv ornamente comestibile pregatite tot in cadrul laboratorului si aranjate cu migala, astfel incat rezultatul final sa reprezinte o desfatare totala a simturilor.

Dispunem de cele mai bune dotari existente in domeniu, asigurand conformitatea deplina a produselor noastre de cofetarie la normele de igiena si siguranta alimentara in vigoare la nivel european.

 

dezvoltat de Web Media Bacau